Manuscoach

Jag vet hur svårt det kan vara. Som ny manusförfattare är det ju nästan helt omöjligt att ta sig in på arbetsmarknaden. Man är fast i ett moment 22 där man inte kan få ett jobb utan att tidigare haft en jobb. När allt man vill göra är att skriva, är sådana problem kanske det sista man vill tänka på!

Jag, som har tidigare erfarenhet som manusförfattaragent för några utav skandinaviens bästa manusförfattare, kan hjälpa dig att ta ditt manusskrivande till nästa steg! Vare sig du behöver tips och råd angående ett manus, vill veta hur du bäst pitchar in ett projekt, eller vill lägga upp en långsiktig plan inför de kommande åren, så finns jag här för dig!

Jag älskar att hjälpa andra nå dit de vill i sin karriär, jag brinner för film och jag tror på att hjälpa blivande manusförfattare att nå den kunskap som producenter och andra filmskapare efterfrågar. Tillsammans kan vi skapa en plan just för dig, du får tydlig feedback på hur du kan ta dig vidare och vi arbetar tillsammans för att du ska kunna bli så bra som möjligt.

Låter detta intressant? Hör gärna av dig till mig på info@josephineholmstrom.se, så bokar vi in ett samtal eller en fika där vi kan diskutera vilken hjälp just du behöver!