Mina tjänster

————————————–

Jag erbjuder följande tjänster:

Personlig Assistent

Jag hjälper dig med allt från kvitton, research inför projekt, mötesbokning och resekoordinering till din överfulla inkorg. Vi skräddarsyr mina tjänster utefter dina behov. Jag finns på plats i Stockholm för att springa ärenden, hjälpa dig att kanske filma en video eller bara komma över med en lunch när dagen är som stressigast.  Jag kan även arbeta virtuellt.

Manuscoach

Är du en manusförfattare som behöver hjälp med ditt manus? Vill du kanske ha tips och råd om hur du kan ta dig in på arbetsmarknaden, eller behöver du bara någon som kan peppa dig på vägen när du försöker färdigställa ett projekt? Jag kan hjälpa dig med allt från pitchar, lektörskritik, rådgivning inför dina första avtal eller bara sätta upp en långsiktig plan för det kommande året.

Översättare

Jag översätter din text från engelska till svenska, eller vice versa. Arbetar snabbt, effektivt och noggrannt och lovar dig att resultatet du får låter proffsigt och inte är en direktöversättning!

————————————–

Läs gärna mer kring respektive tjänst och tveka inte att höra av dig till mig med alla frågor du kan tänkas ha. Jag älskar att hjälpa andra människor med deras karriär, och jag tror att jag med största sannolikhet kan hjälpa dig med din. Vill du diskutera detta närmare? Jag bjuder på första fikan, så det är bara att höra av dig!